Gevelelementen

De prefab gevelelementen zijn uitstekend geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Prefab betekent “het modulair maken van producten, met alle vrijheid voor maatwerk”. Er is hierbij veel ruimte voor architectuur en de wensen van de klant. Prefab betekent ook een goede voorbereiding, productie onder ideale omstandigheden en levering op het juiste moment. Voor onze klanten betekent dit weinig opslagruimte, lagere faalkosten en een snellere bouwtijd.

Het gevelelement is een ontwikkeling en opgebouwd uit een staalskelet voor hoge sterkte en lage gewicht met een samenstelling van akoestisch foam, hoogwaardige isolatie, damp doorlatende folie en afgewerkt met een nieuw ontwikkeld asbestvrij plaatmateriaal met hoge brandwerende en geluidwerende eigenschappen. Het plaatmateriaal is tevens sterk vochtongevoelig en heeft een hoge uittrekwaarde voor schroeven. Het voorkomt dus vochtproblemen zodat vochtbestrijding niet nodig is in de toekomst.

De gevelelementen worden compleet geleverd met kozijnen, leidingen, zijn aan de binnenkant klaar om gestuct te worden en kan aan de buitenzijde bekleed worden conform de wensen van de klant.

Door de hoge isolatiewaarde (RC-waarde) positioneert dit gevelelement zich boven het topsegment in de markt. De gevelelementen worden geproduceerd.

Voordelen:

  • Verkorten van de bouwtijd
  • Verhogen van wooncomfort (hoge isolatiewaarde en akoestiek foam)
  • Gezonde leefomgeving (geen schimmelvorming)
  • Geen krimpscheuren
  • Veilig (brandvertragende producten en aardbevingbestendig)
  • Vrije keuze architectuur