Over ons

Sommige architecten ondersteunen bedrijven en instellingen bij het daadwerkelijk realiseren van doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Door intensief samen te werken met opdrachtgevers, is een bedrijf in staat om na inventarisatie een advies te presenteren voor het implementeren van duurzame energiebesparende oplossingen ten behoeve van woning- en utiliteitsbouw.

Het team van zo een specialist is opgebouwd uit meerdere ondernemers die begrijpen dat de oplossingen die aangeboden worden aan haar klanten, niet alleen aan maatschappelijke bijdrage moeten leveren, maar dat deze ook een gezonde terugverdientijd moeten kennen. Door een uitstekende relatie tussen een aantal financiële instellingen worden de oplossingen regelmatig in leasevorm aangeboden.

De architect inventariseert, implementeert en beheert desgewenst voor haar klanten de oplossingen die zij aandraagt. Duurzame oplossingen komen voort uit een duurzame relatie.

Wilt u voor uw bedrijf weten hoe u kunt voldoen aan de doelstellingen die bepaald zijn voor het jaar 2020? Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen? Wilt u gebruik maken van windenergie? Of bent u geïnteresseerd in de andere mogelijkheden die er zijn om duurzaam of met behulp van zonne-energie te ondernemen?

Wilt u meer informatie dan kan u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier.